Papers, Please Belgesi Olmayan Adam Jorji Kimdir?

Bilinen adıyla Belgesi Olmayan Adam, Gerçek adıyla Jorji Costava Papers, Please`de  birkaç kez ortaya çıkan ve Arstotzka'da bir işi olduğunu iddia ederek sınırı geçmeye çalışan yaşlı bir vatandaştır. 

Jorji, suçlu yaşam tarzına rağmen çok nazik, nazik ve karizmatiktir. Yaptığı şeyin yanlış olduğunu kabul ediyor ve onu durdurmaya çalışan insanları takdir ediyor.

 Buna rağmen, muhtemelen uyuşturucu kaçakçılığı ve satmanın cezai yollarını sürdürüyor. Belgesi olmayan adam - Jorji çok ısrarcı ve kararlıdır ve yöntemleri kaba olabilse de, istediği şeyi yapmak, rüşvet vermek veya büyülemek için elinden gelenin en iyisini yapar.



papers, please belgesi olmayan adam


  • Belgesi Olmayan Adam - Jorji

Jorji Papers, Please`de ilk olarak 3. günde pasaportu olmadan geliyor ve "Arstotzka çok güzel yer , pasaport gerekli değil" diyor ve sorgulamadan sonra kendi başına ayrılıyor. Jorji'nin 4. günde bize sahte pasaport sunarak sınırdan geçmeye çalışıyor.
6. günde geçerli bir pasaport almayı başarıyor, fakat giriş izni bulundurmuyor. 
8. günde ortaya çıktığında, hala bir giriş izni yoktur ve bunun yerine, yalnızca 3. günde geçerli olan bir giriş bileti sunar. Müfettiş Jorji'ye girişi reddetse veya onu tutuklatsa bile, olumlu tutumu ve müfettişin zor işine sempati duyuyor. Jorji nihayet 11. günde gerekli tüm belgelerle geldi.
 Bu sefer giriş için uygun, bu yüzden onu reddetmek yanlış bir şey yapmış olursunuz. Eğer Belgesi Olmayan Adamı yani Jorjini  11. günde veya daha önceki herhangi bir günde sınır kapısından geçmesine izin verirseniz Obri jetonu başarım kilidi açılacaktır.

 Papers, Please oyununda Jorji 4, 6, 8 ve 11. günlerde reddedilirse Obristan jetonunun kilidini açmak imkansızdır.

Jorji (Belgesi olmayan adam) , 19. günde, bu kez kaçakçılık yaparak tekrar ortaya çıkar. Bu noktada gözaltına alınsa bile 22. günde tekrar ortaya çıkar ve aynı numarayı yapmaya çalışır. Sınırdan uyu*turucu kaçakçılığı yapmaya çalıştığı için kilosu belgelerine uymuyor.

 Bu sefer yeşil pul için 10 kredi teklif ediyor. Jorji ısrarcı ve 24. günde bir kez daha ortaya çıkıyor. Elinde doğru belgeleri var, ancak yüzü arananlar listesinde. Gözaltına alınırsa, çoğu polis memuru onu zaten tanıdığı için sorun olmadığını ve sadece "onlarla tekrar biraz konuşması" gerektiğini söylüyor.Her zamanki gibi, Jorji'nin gözaltına alınması onu uzun süre tutmaz.

 29. günde, Arstotzkans için işler kötü gitmeye başladıktan sonra Jorji ortaya çıkar ve müfettişe Obristan'a kaçma fırsatını anlatır. Müfettişin yeterli parası ve Obri pasaportu olduğunu varsayarak, müfettiş ve ailesi için pasaport düzenleyebilecek bir kişinin iletişim bilgilerini verir. 
Jorji, müfettişin kendisine kendi pasaportunu vererek başlamasına yardımcı olur, ancak müfettiş bunu reddedemez.  Belgesi olmayan adam - Jorji, kolayca başka bir tane alabileceğini söyleyerek uzaklaşıyor

Papers, Please Belgesi Olmayan Adam Jorji Kimdir? 

Yorumlar

Popüler Yayınlar